Бердичів

міська рада

Почесний Бердичівлянин, Лікар, Людина: 90-річний ювілей зустрів Василь Припутницький

3 квітня вітання з нагоди поважного ювілею – 90-річчя – приймала знана й шанована у Бердичеві особистість, лікар-хірург із трудовим стажем більш ніж у півстоліття, Почесний громадянин міста Василь Припутницький.

Коли здійснюється мрія – чиста й світла – людина стає щасливою. А стаючи щасливою, збагачується здатністю робити щасливими інших. Так одного разу здійснилася мрія Василевої матері – її син пішов вчитися на медика. Мабуть, таки вчився натхненно й від душі, адже, обравши професію, відповідальність в якій дорівнює людським життям, не зрадив їй, віддавши медицині та поверненню здоров’я людям десятки років.

Ті, хто добре знає Василя Припутницького, каже, що його вистачало на все: на складні й виснажливі операції, на відповідальне адміністрування, на наставництво і громадську діяльність, на те, аби у любові й турботі зростити та виховати цілу лікарську династію. Держава відзначила його званням «Відмінника охорони здоров’я» та грамотами, Бердичів – Почесним громадянством і повагою сотень людей, численні учні – своїми академічними, докторськими й кандидатськими здобутками, сім’я – щирою любов’ю.

Бердичівська міська рада та її виконавчий комітет від імені усієї громади сердечно вітають Почесного бердичівлянина Василя Припутницького з 90-річчям! Многая літа ювіляру – у мирі, здоров’ї, любові та гармонії!

Останні новини