Бердичів

міська рада

Вітання міського голови Василя Мазура з 75-ю річницею перемоги над нацизмом

Дорогі наші Ветерани фронту і тилу, Переможці нацизму, Герої-визволителі!

Шановні бердичівляни!

З нагоди 75-ї річниці Великої Перемоги прийміть щирі вітання від імені міської ради, виконавчого комітету, від усіх родин бердичівлян, чиї життєві долі навіки вплетені у терновий вінець тієї жахливої війни.

Ми, бердичівляни, завжди пам’ятаємо і шануємо Ваш величний подвиг. Цього року – ювілейна дата, якої всі чекали, щоб віддати належну шану живим і загиблим героям-бердичівлянам. Але зараз країна мобілізована на боротьбу із новим, невидимим ворогом, і ніхто не в праві ризикувати здоров’ям ні старшого покоління, ні молодого.

То ж вибачте, що коридор вдячності і шани цього року у Бердичеві з об’єктивних причин не буде традиційним, але ми, бердичівляни, обов’язково прокладемо його через наші душі і серця.

Обіцяємо, що квіти нашої пам’яті будуть покладені до Вічного вогню, обелісків, меморіальних плит на честь Героїв-захисників сьогодення.

Будьте здорові, будьте щасливі, живіть у мирі і достатку. Хай Вас береже Бог і шанують люди. Бажаємо Вам якнайшвидше відчути кроки нових перемог і миру на рідній землі.

З Днем Перемоги !

Із повагою та шаною міський голова Василь Мазур