Бердичів

міська рада

До відома бердичівлян: тут можна отримати позитивні емоції та дізнатися про нове та цікаве під час вимушеного перебування на карантині!

Як показав досвід Китаю, під час довгострокової дії вимушених обмежень, спричинених пандемією коронавірусу, різко погіршується психологічний стан людей, що призводить до значного збільшення кількості розлучень, нервових зривів тощо.

Всесвітня Організація Охорони Здоров’я також публічно попередила про можливі серйозні зміни психологічного здоров’я людей на всій планеті.

Зважаючи на це у Києві було запущено Віртуальну платформу емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 (https://moncenter.eduhub.in.ua), яка розташована на порталі Освітнього Хабу міста Києва (https://eduhub.in.ua).

Завдяки цьому кожен українець має можливість щоденно і абсолютно безкоштовно:

  • отримувати індивідуальні онлайн консультації від висококваліфікованих психологів-тренерів з емоційного інтелекту та кар’єрного консультування Освітнього Хабу міста Києва;
  • брати участь у освітньому марафоні «#навчайся вдома» та навчатись м’яким навичкам, які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію, а також англійський мові;
  • займатись спортивними тренуваннями онлайн;
  • «відвідувати» найкращі вистави та музеї Києва, України та світу;
  • брати участь у цікавих челенджах.

Як показує практика на сьогоднішній день найпопулярнішою послугою на платформі став Дитячий садок онлайн (https://eduhub.in.ua/courses/dityachiy-sadok-online), якийвже «відвідало» понад 100 тисяч дітей з усієї Україна та навіть із США, Канади та країн ЄС. Про цю подію написали не тільки українські, а й провідні світові ЗМІ, як «TheNewYorkTimes», «Reuters» тощо. Свої заняття для діток присилають вихователі дитячих садків та публічні люди, а в соціальних мережах започатковано челендж «#вдячнібатьки», де тати та мами викладають фото та відео того, як їх діти навчаються онлайн у нашому дитячому садочку.

Таким чином, даний проєкт надає можливість людям безкоштовно отримувати: позитивні емоції, психологічну підтримку, консультації для тих, хто втратив або хоче змінити роботу та корисні знання під час вимушеного перебування на карантині! Переходьте за вказаними посиланнями та пізнавайте цікаве, навчайтесь новому і проводьте свій час з користю!