Бердичів

міська рада

Яким чином продовжуватимуть карантин та послаблюватимуть протиепідемічні заходи у Бердичеві (рішення виконкому)

У Бердичеві дію карантину продовжено до 22 червня 2020 року. Про це на засіданні виконавчого комітету інформував заступник міського голови Сергій Онофрійчук. На розсуд членів виконкому він представив проєкт рішення, що стосувався продовження карантину та етапів послаблення протиепідемічних заходів у місті.

З-поміж іншого, забороняється перебування у громадських будинках, спорудах та громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту; перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус; забороняється також самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації. Окрім того, заборона стосується проведення масових заходів з кількістю учасників більше ніж 10 осіб , а також роботи закладів громадського харчування, Бердичівської міської лікарні, закладів, що надають послуги з тимчасового розміщення (проживання), закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури (прим. – у кожному з цих випадків визначено перелік виключень).

У той самий час з 1-го червня та з 10 червня протиепідемічні заходи у місті зазнають послаблення.

! Із повним переліком заборон та послаблень можна ознайомитися у проєкті рішення виконавчого комітету, пройшовши за посиланням: