Бердичів

міська рада

Випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права отримали дипломи про закінчення закладу (фото)

«На підставі Закону Україну «Про вищу освіту» та протоколів державної екзаменаційної комісії вважати такими, що закінчили коледж із присвоєнням освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»…»

Зазвичай, витяги з наказу на адресу випускників Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права лунали на головній сцені міського Палацу культури – під овації переповненої зали, серед урочисто вбраних вчорашніх студентів, їхніх батьків, схвильованих викладачів, представників влади. Із карантином не посперечаєшся, тож дипломи випускникам-2020 у коледжі протягом двох днів вручали у внутрішньому дворі закладу, з дотриманням дистанції та маскового режиму, почергово запрошуючи на майданчик головних винуватців випускного дійства.

Якою ж короткою виявилася ця мить – від моменту першого їхнього візиту до коледжу в якості абітурієнтів і до сьогоднішнього дня, коли ці юнаки та дівчата – вже молодші спеціалісти. Власне, молодшими вони є лише за віком, констатував директор БКПЕП Іван Демусь: те, що кожен із них заслуговує на звання справжнього спеціаліста, було доведено щоденним навчанням, заслуженими оцінками і захистом дипломів. Зокрема, про високий ступень підготовки тутешніх техніків-програмістів, інформував директор, заявив голова державної екзаменаційної комісії. А захист ними дипломів перетворився на практичний обмін досвідом. Більш того, зауважив, чимало з колишніх студентів Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права підтвердили свій фаховий рівень на практиці, і сьогодні у ролі своїх співробітників їх бачать солідні вітчизняні та іноземні фірми.

На жаль, карантин не дозволив заявити про це привселюдно, але й Іван Демусь особисто, і кожен із викладацького складу дякують випускникам-2020 за спільні роки життя, за те, що часто навчали одне одного, за гарне людське спілкування. Педагоги переконані: в їхніх вихованців – великий потенціал, що дозволить реалізувати перші плани.

Вони разом жили, разом навчалися і працювали, разом здобували перемоги. І однією з найважливіших складових цих перемог, зазначив Іван Демусь, слугувала й слугує надійна підтримка друзів. Таких, у першу чергу, як міський голова Василь Мазур та його команда.

Зі знаковим днем в їхньому житті новоспечених молодших спеціалістів привітав перший заступник міського голови Роман Левицький. Побажав, перш за все, щасливої долі і аби ставили перед собою високі планки та долали їх. Відсьогодні дороги випускників розходяться, зауважив, і попереду у кожного свій особистий шлях, що ним, сподівається, молодь прийде до успіху. А дійти найзаповітніших вершин, зазначив Роман Левицький, допоможе потужна база знань, отримана у потужному закладі – Бердичівському коледжі промисловості, економіки та права.  

Останні новини