Бердичів

міська рада

Ознайомчу поїздку до Скраглівки здійснили Роман Левицький та керівники підрозділів міськвиконкому (фото)

У сусідній Скраглівці з ознайомчою поїздкою побували перший заступник Бердичівського міського голови Роман Левицький та керівники підрозділів виконавчого комітету. Про доцільність взнати одне одного ближче було задекларовано ще у лютому цього року: тоді у Бердичеві сільський голова Олександр Рубан мав зустріч із міським головою Василем Мазуром. 15 квітня 2020 р. Уряд видав розпорядження про «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Житомирської області», свої корективи у час зустрічі вніс і коронавірус. І ось на виконання розпорядження та за попередньою домовленістю знайомство у Скраглівці відбулося.

У своїй розповіді Олександр Рубан інформував гостей, як і чим живе село, що за підприємства та заклади працюють на території сільради, колеги-фахівці поспілкувалися між собою з приводу діяльності підрозділів різних галузей.

Зустріч вийшла продуктивною, а діалог – конструктивним, підсумував знайомство Роман Левицький, сторони домовилися про те, як співпрацюватимуть далі. Скраглівка – село незабите і незатуркане, констатує, у свою чергу, Олександр Рубан, має чим похвалитися і має проблеми, типові для українських сіл. Його громада прагне гідно жити та успішно розвиватися, зазначив. Якщо по-простому, то селяни бачать себе однією родиною з містянами: щоби зустрічатися, спілкуватися, ділитися хорошим і допомагати одне одному у труднощах.

Головне, аби люди не стояли осторонь змін: виступати вічно незадоволеним «диванним» критиком» – це одне, а коли береш участь у тому чи іншому проєкті, тій чи іншій справі, починаєш розуміти всю її суть та цінувати зусилля інших.

Останні новини