Бердичів

міська рада

Про підсумки проведення опалювального сезону 2019-20 рр. та завдання щодо підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-21 рр.

Про підсумки проведення опалювального сезону 2019-2020 рр. доповів присутнім на засіданні виконавчого комітету заступник міського голови Сергій Онофрійчук. Також він інформував про завдання щодо підготовки господарства м. Бердичева до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр.

На початку своєї доповіді посадовець зазначив, що діяльність  підприємств  житлового  господарства міста  спрямована на надання  якісних  послуг  з  утримання житлового фонду  міста, послуг з тепло- та водопостачання, водовідведення, утримання вулично-дорожньої мережі та благоустрою території міста. Особливого значення, зауважив, набуває чітка робота в зимовий період, коли проявляються  всі недоробки та прорахунки, допущені під час підготовки до зими.

Далі Сергій Онофрійчук окремо зупинився на показниках діяльності житлово-комунального господарства, роботі КП «Бердичівтеплоенерго» та «Бердичівводоканал», доповів про ситуацію у дорожньому господарстві та з благоустроєм міста.

! З повною інформацією про проведення  опалювального сезону 2019-2020 рр. та завдання щодо підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр. можна ознайомитися, пройшовши за посиланням:

Останні новини