Бердичів

міська рада

Роман Левицький привітав бердичівських податківців з професійним святом та ювілеєм ДПС України (фото)

2 липня 2020-го виповнилося рівно 30 років відтоді, як було створено Державну податкову службу України. Із професійним святом та славним ювілеєм бердичівських податківців від імені міського голови Василя Мазура, Бердичівської міської ради, її виконавчого комітету та громади міста привітав перший заступник міського голови Роман Левицький.

Органу, що свого часу мав стійкий імідж карального, вдалося перетворитися на службу, фахівці якої роз’яснюють, підказують, направляють, зазначив у своєму виступі Роман Левицький. Податківці і, зокрема, колектив, очолюваний Іриною Самборською, успішно працюють над адмініструванням податків, платежів та зборів і при цьому намагаються забезпечити високу якість послуг та надходження коштів до бюджетів. У Бердичеві сформовано команду професіоналів, завдяки роботі яких місцевій податковій довіряють.

З нагоди Дня податківця України Роман Левицький вручив Ірині Самборській та усьому колективу Бердичівського управління ГУ ДПС України у Житомирській області Подяку Бердичівської міської ради та відзначив кращих працівників служби.