Бердичів

міська рада

Володарями дипломів «Відповідальний бізнес Житомирщини» стали бердичівські швейники та пивовари (фото)

За вагомий внесок у розвиток підприємницької діяльності та з нагоди Дня підприємця володарями дипломів у номінації «Відповідальний бізнес Житомирщини» за підписами голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка та голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми стали бердичівські швейники та пивовари.

Почесні відзнаки керівники Бердичівської фабрики одягу, Бердичівського пивоварного заводу та ТОВ «Бердичівпиво» отримали з рук Віталія Бунечка. Участь у нагородженні взяв прокурор Житомирської області Олег Василів.

Значний внесок у розвиток підприємництва у Бердичеві та країні колективів, очолюваних Галиною Стукало, Володимиром та Олександром Ліпецькими, оцінила і місцева влада. Міський голова Василь Мазур і його перший заступник Роман Левицький відзначили винуватців свята Почесними Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету.

Пивоварний завод та «Бердичівпиво» стали володарями ще кількох престижних нагород – цього разу від компанії «Укрпиво». Керівниця компанії Галина Корінькова урочисто оголосила: за високу якість продукції міжнародні судді-експерти нагородили виробників із Бердичева золотими медалями. А підприємство Володимира Ліпецького, окрім того, отримало найвищу нагороду компанії – Бурштинову зірку.

Та це була не остання приємна нота, що пролунала на пивзаводі: Володимир Ліпецький запросив гостей на відкриття нового цеху. У ньому наливатимуть пиво до кегів. Місткість останніх – 30 л та 50 л. Відповідно, потужності, на які націлені пивовари, – 120 кегів/год та 100 кегів/год.

Лінія сучасна й повністю автоматизована, що дає змогу пришвидшити процес наливу та зменшує витрати на енергоносії.