Бердичів

міська рада

На Центральній площі бердичівська «М-Формація» та учні музичної школи вшанували Український Прапор (фото)

Один із символів України – Національний Прапор – вшанували на Центральній площі представники молодіжного центру «М-Формація» та учні музичної школи. Синьо-жовтий вісник української незалежності та суверенітету злетів над Верховною Радою України 2 вересня 1991 року. У ньому українці бачать втілення єдності, честі та гідності.

Свого часу з’явитися з цим стягом на широкий загал коштувало свободи і навіть життя. Але знаходилися сміливці, котрі задовго до часів Незалежності розгортали синьо-жовте полотнище перед сотнями людей, заявляючи, таким чином, що є така вільна держава – Україна.

Сьогодні за її волю, цілісність та незалежність з Національним Прапором на чолі борються з запроданцями та агресорами українські воїни. Найбільший прапор України, що був внесений до вітчизняної Книги рекордів, розгорнули у прифронтовому Маріуполі після того, як вибили звідти ворога…

Щоби життя було яскравим та багатим, як кольори Державного Стягу України, бажали присутнім на площі активісти «М-Формації», щоби було мирним і блакитним, як небо, та золотаво-жовтим, як українська пшениця.