Бердичів

міська рада

Понад 20 питань розглянули бердичівські депутати на 67-й позачерговій сесії

Більш ніж 20 питань увійшли до Порядку денного 67-ї позачергової сесії Бердичівської міської ради. Так, зокрема, депутати проголосували за виділення матеріальної допомоги 8 містянам, котрі потребують невідкладного лікування або термінового оперативного втручання: загальна сума допомоги склала 37,5 тис. грн.

На сесії затвердили Положення про службу соціального таксі у м. Бердичеві. У Положенні викладено мету та завдання послуги, порядок прийому заявок і використання таксі, права й обов’язки замовників, права й обов’язки надавача послуг. Послугою забезпечуватимуть осіб похилого віку від 70 років, осіб з інвалідністю І та ІІ груп та дітей з інвалідністю.

500,0 тис. грн. спрямують МК ВЖРЕП № 7 на відшкодування різниці у тарифах. На вул. Луппова, 8, знесуть аварійну й непридатну для використання громадську вбиральню. Приміщення Палацу Спорту, що у районі «Прогресу», передається в оперативне управління КУ «Міський плавальний басейн», а сам басейн перейменовується на КУ «Фізкультурно-оздоровчий комплекс-міський плавальний басейн».

961,5 тис. грн. із міського бюджету виділяють в якості співфінансування з проєкту «Реконструкція І поверху частини нежитлової будівлі операційного корпусу під відділення екстреної медичної допомоги». Проєкт реалізовуватиметься департаментом регіонального розвитку Житомирської ОДА у рамках субвенції державного бюджету місцевим бюджетам.

Депутати своїми голосами затвердили Положення про міське управління освіти і науки, а також внесли зміни до рішення міськради, що стосувалося Міської цільової програми розвитку освіти Бердичева.

Змін зазнала і Програма шефської допомоги підрозділам ЗСУ: так 173,3 тис. грн. буде спрямовано на встановлення протипожежної сигналізації у приміщеннях Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату.  

Останні новини