Бердичів

міська рада

Програма модернізації багатоквартирних будинків

В Україні створена і функціонує Державна установа щодо впровадження заходів із енергоефективності у житловому секторі, яка має назву „Фонд енергоефективності”

     Фонд  розробив та впроваджує Програму підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків „Енергодім”, яка визначає умови та порядок надання Фондом грантів для ОСББ.

     Програма фінансується з Державного бюджету України, а також за кошти міжнародних донорів (Європейського Союзу та Федеративної Республіки Німеччини).  Діє  Програма  до 31 грудня  2023 року.

     Завдяки участі у Програмі „Енергодім”  ОСББ отримають відшкодування витрат на енергомодернізацію свого будинку. Компенсація понесених витрат складатиме 60 – 70% на роботи, матеріали та обладнання  з енергоефективності.

     Подати заявку на участь у цій Програмі можуть всі ОСББ, які попередньо провели егергоаудит свого будинку та отримали енергетичний сертифікат.

     Для отримання більш детальної інформації про Програму „Енергодім” дивитися посилання https://eefund.org.ua/programa-energodim.