Бердичів

міська рада

Програма соціальної підтримки учасників АТО/ООС

До уваги учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил!

Управління  праці, сім׳ї  та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердичівської міської ради повідомляє, що рішенням сесії Житомирської обласної ради від 18.12.2019 № 1725 затверджена Програма соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення АТО/ООС на територію Житомирської області у 2020 році

          Вказаною програмою виділені кошти для санаторно-курортного лікування учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих учасників АТО/ООС  в КП ЖОЛСЦРЗ «Дениші».

      Для отримання направлення на  санаторно-курортне лікування в КП ЖОЛСЦРЗ «Дениші» потрібно звернутися до Комунально-діагностичної поліклініки Комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня  ім. О.Ф. Горбачевського» за адресою: м.Житомир, вул.Червоного Хреста,3, кабінет № 221.

 При собі мати оригінали  та копії наступних документів:

–  паспорт;

      – довідку про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного  номеру облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті);

          -посвідчення учасника АТО/ООС або посвідчення члена сім׳ї загиблого учасника АТО/ООС;

          -санаторно-курортну карту  за формою 072/о, дослідження на COVID-19.

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні праці, сім׳ї  та соціального захисту населення вул.Семенівська,3 (каб. 1) або за телефоном  (04143) 74036.