Бердичів

міська рада

Аби місто не залишилося без тепла, депутатів скликали на позачергову сесію (фото)

Лист-повідомлення від РГК «Житомиргаз», в якому йшлося про можливе призупинення транспортування газу до котелень Бердичева з 01.12.2020 р. у разі несплати КП «Бердичівтеплоенерго» за спожитий природний газ, став однією з головних причин скликання 70 позачергової сесії.

Із метою недопущення обмеження газопостачання котелень було запропоновано виділити підприємству кошти у розмірі 2,0 млн. грн. на погашення заборгованості з різниці між фактичною вартістю послуг з централізованого опалення, що надавалися населенню (перша група споживачів), та тарифами «Бердичівтеплоенерго».

Кошти у сумі 1,627 млн. грн. будуть вилучені як залишки з виконаних робіт та завершених заходів. 0,373 млн. грн додатково виділять з міського бюджету.

Окрім того, депутати проголосували за внесення ряду змін до міського бюджету-2020 та за виділення матеріальної допомоги бердичівлянам, котрі потребують невідкладного та/або оперативного лікування загрозливих для життя хвороб. Шестеро містян отримають допомогу у розмірі від 2,0 тис. грн. до 5 тис. грн. на загальну суму 27,0 тис. грн.  

Останні новини