Бердичів

міська рада

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та міський голова Сергій Орлюк відвідали дитячий будинок сімейного типу у Бердичеві (фото)

Напередодні свята Миколая шанованих гостей приймала бердичівська родина Вдовиченків: до неї завітали голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, його заступниця Віра Рогова, а також міський голова Бердичева Сергій Орлюк разом зі своєю командою.

Світлана та Олександр Вдовиченки – прийомні батьки: на сьогодні вони виховують сімох дітей, зовсім скоро їхня сім’я поповниться ще трьома дітлахами. 8 жовтня цього року на базі родини Вдовиченків створили дитячий будинок сімейного типу.

Про те, аби він розташувався по-справжньому у комфортних умовах, подбали держава, область та місто. Було виділено субвенцію у розмірі 3,0 млн. грн., служби Житомира й Бердичева віднайшли гідне житло та здійснили усю необхідну процедуру з закупівлі й оформлення документів.

Гості завітали до родини з подарунками: перед цим діти, як водиться, написали Миколаю побажання, і Віталій Бунечко одарував кожного заповітним презентом. Сергій Орлюк від імені міської громади вручив подружжю мікрохвильову піч.

Створення сім’ї – то завжди свято, кажуть посадовці, і воно об’єднує людей у надважливій справі – дарувати дітям та одне одному родинне тепло і затишок. Велика родина – сильна країна, саме у таких родинах народжується, розквітає і зберігається все найкраще.