Бердичів

міська рада

Міський голова привітав із Днем Збройних Сил України військовослужбовців 226-го автобату (фото)

Cвоє професійне свято 6 грудня відзначають оборонці миру та спокою в українській державі – військовослужбовці Збройних Сил України. З цієї нагоди Бердичівський міський голова Сергій Орлюк привітав особовий склад в/ч А 2927 – 226-го окремого автомобільного батальйону.

Ступінь вдячності та поваги, що відчуває кожен у Бердичівській громаді до українського війська, не передати словами, зазначив голова у своєму виступі. У 2014 році, пригадав, здавалося, що захисникам України нічого протиставити могутній та досвідченій армії ворога – безгрошів’я, відсутність елементарних речей першої необхідності, застаріла й зношена техніка. І тоді на допомогу своїй армії прийшли люди: передавали військовим все необхідне, записувалися добровольцями. Небайдужі бердичівляни прагнули бачити своє місто мирним, без вибухів, пострілів та смертей. Українське військо стало одним із кращих у світі…

Від імені всієї громади Сергій Орлюк подякував особовому складу частини за мужність та героїзм. За вагомий внесок у справу захисту незалежності та єдності України, сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності, активну участь у житті територіальної громади міста та плідну співпрацю у справі патріотичного виховання молоді, збереження кращих традицій Бердичева та з нагоди Дня Збройних Сил України міський голова нагородив військовослужбовців автобату Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету.  

Останні новини