Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк запропонував відродити Громадську раду у Бердичеві

Із пропозицією відродити у Бердичеві Громадську раду виступив на останній сесії міський голова Сергій Орлюк. До нього, повідомив, звернулися керівники чотирьох ветеранських осередків, котрі запропонували укласти Меморандум про співпрацю між цими організаціями та міською радою і виконавчим комітетом. Він у жодному разі не проти, запевнив голова: спочатку винести дане питання на розгляд виконавчого комітету, далі, якщо виникне така необхідність – на затвердження депутатів міськради. Це можливо як варіант.

У свою ж чергу, продовжив Сергій Орлюк, він пропонує розширити коло громадських активістів, котрі прагнуть брати участь у житті міста. А саме – відродити поховану свого часу Громадську раду. Раду, яка би дійсно працювала.

Положення про Громадську раду вже є і з ним можна ознайомитися, внісши свої поправки та пропозиції і не залишившись таким чином обабіч процесу життєдіяльності громади.

У раді він бачить активних людей, котрі здатні надати конкретні пропозиції, зазначив Сергій Орлюк, а разом із тим – виступити дорадчим органом міської влади. У Бердичеві достатньо організацій та особистостей, які заслуговують на представництво у дієвій Громадській раді, висловив впевненість міський голова.

Останні новини