Бердичів

міська рада

У виконавчому комітеті приймали вітання з Днем місцевого самоврядування (фото)

В актовій залі міськвиконкому відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Працювати в органах місцевого самоврядування і при цьому не думати про громаду – неможливо, зазначив міський голова Сергій Орлюк, звертаючись до колективу виконавчого комітету. Представники цих органів вирішують питання життєдіяльності міста, за кожним із них – Бердичів, а віднедавна – Скраглівка та Підгороднє.

Стартує непростий період реорганізації, але, думку міського голови, то не є проблемою: бердичівляни гідно переживали й складніші часи. Усіх повинно єднати одне – благополуччя громади, котра має розквітати й розвиватися, переконаний Сергій Орлюк.

Міський голова подякував колективу виконкому за злагоджену роботу, що тривала до сьогодні, і висловив впевненість, що професійність, досвід та відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків працівниками органів місцевого самоврядування сприятимуть розвитку та розбудові міської територіальної громади.

Сергій Орлюк також подякував ветеранам галузі, представникам депутатського корпусу та військовозобов’язаним, котрі напередодні відзначали День Збройних Сил України.

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм і належне виконання посадових обов’язків міський голова відзначив Подяками ряд працівників виконкому. Щодо однієї з них – багаторічної керуючої справами виконавчого комітету Надії Мохно, то на найближчому засіданні виконкому, повідомив Сергій Орлюк, буде підняте питання про присвоєння їй звання Почесного громадянина м. Бердичева.