Бердичів

міська рада

У місті виділено кошти на підтримку «Бердичівтеплоенерго» та на проєкт капремонту вулиць і тротуарів

Чергові 2,0 млн. грн. виділить місто КП «Бердичівтеплоенерго» на погашення різниці у тарифах. Вони допоможуть уникнути відключення підприємства від газопостачання. За інформацією начальниці фінансового управління Олени Геденач, кошти винайдуть за рахунок перерозподілу: частину буде взято зі спеціального фонду Бюджету розвитку, частину – за рахунок економії коштів по енергоносіям та харчуванню внаслідок карантинних обмежень.

Окрім того, продовжила начальниця управління, відповідно до розпорядження голови Житомирської ОДА, були внесені зміни до обласного бюджету, а саме – зменшено обсяг субвенції на виплату грошової компенсації для отримання житлових приміщень для сімей осіб з інвалідністю І та ІІ груп, що настала під час безпосередньої участі в АТО. Суму призначень зменшили на 27,3 тис. грн.

Близько 218,0 тис. грн., що були невикористані по виконавчому комітету, місто спрямує на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту вулиць (Вітківського, Короленка, Бистрицької, Європейської) та тротуарів (Житомирська, Вінницька).

Останні новини