Бердичів

міська рада

Міський голова зустрівся з матерями й батьками загиблих в АТО земляків (фото)

У молодіжному центрі «М-Формація» міський голова Сергій Орлюк   разом зі своїми заступниками та представниками депутатського корпусу зустрілися з матерями й батьками загиблих у зоні АТО бердичівлян. Війна на сході України – це те, що ніколи не перестане боліти, водночас мирний Бердичів у числі інших перебуває у новорічно-різдвяному настрої, тож говорили про сумне і про світле, про гіркоту непоправних втрат і про очікування радісного Різдва.

Життя триває і від 2021-го люди здебільшого чекають на добре й  позитивне. Віддавши шану загиблим захисникам України,  представники «М-Формації» у гарній компанії з голосистим «Вінцем» запросили гостей поринути до Різдвяного дива. Із запальними танцями, колядками, дзвінким багатоголоссям, імпровізованим вертепом та оповідями про традиції святкування величного свята у різних регіонах України та куточках світу.

А після, як водиться, господарі запросили шанованих гостей до столу, де за кавою й чаєм міський голова мав змогу ближче познайомитися з родинами загиблих земляків та відповісти на їхні питання. Він завжди на зв’язку, завжди відкритий до щирої розмови, пропозицій і побажань, наголосив Сергій Орлюк. Своїм завданням бачить повноцінний діалог з родинами Героїв та докладання максимуму зусиль задля того, аби проблем, з якими вони стикаються, відчутно меншало. Чоловіки пішли з життя ще зовсім молодими – заради того, щоб Україна і Бердичів жили у мирі та були успішними, зазначив, і бердичівська громада має досягти цього успіху.