Бердичів

міська рада

В Бердичеві спостережна комісія на чолі з Артемом Азізовим перевірила умови перебування засуджених у виправній колонії №70

У середу, 24.02.2021 головою спостережної комісії при виконавчому комітеті Бердичівської міської ради (далі – спостережна комісія) першийзаступник Бердичівського міського голови Артем Азізов та члени спостережної комісії Юрій Паламарчук та Даніїл Камінський на виконання повноважень, передбачених Положенням про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2004 р. № 429, відвідали державну установу «Бердичівська виправна колонія (№70)».

В ході зазначеного відвідування представники спостережної комісії вивчили стан матеріально-побутового забезпечення засуджених осіб. Було оглянуто харчоблок, лазню, приміщення дільниці карантину, діагностики і розподілу засуджених, сектор тримання осіб, засуджених до довічного позбавлення волі, приміщення для короткострокових побачень тощо. Встановлено, що в житлових приміщеннях підтримується температурний режим, придатний для перебування засуджених. Скарг від засуджених не надійшло.

За результатом проведення вищевказаного заходу представниками комісії не було виявлено фактів порушень прав засуджених, які відбувають покарання в державній установі «Бердичівська виправна колонія (№70)».