Бердичів

міська рада

Конкурс з визначення друкованого засобу масової інформації

          Оголошується конкурс з визначення друкованого засобу масової інформації серед періодичних друкованих видань для опублікування інформації щодо діяльності міської ради, виконавчого комітету та комунальних установ, організацій, підприємств міста Бердичева.
          Вимоги до претендентів: територія розповсюдження – місто Бердичів; досвід роботи – не менше 2-х років; разовий тираж на території м.Бердичева – не менше 2 000 примірників; періодичність – щотижня; друк – шрифт кегля 9 пт, інтерліньяж 11 пт.
          Для участі в конкурсі претенденти подають такі матеріали:
заяву в довільній формі; пропозицію щодо вартості послуг з опублікування інформації, засвідчену підписом керівника та печаткою друкованого засобу масової інформації; документи, що посвідчують повноваження представника друкованого засобу масової інформації; копію свідоцтва про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації, завірену належним чином; копії договорів на розповсюдження видання через підприємства реалізації преси, чинних на час подання документів для участі у конкурсі; довідку довільної форми про тираж друкованого засобу масової інформації протягом останніх шести місяців, видану поліграфічним підприємством, на якому він друкується; довідку довільної форми про досвід роботи друкованого засобу масової інформації.
          Переможець конкурсу визначається комісією за основним критерієм найнижчої запропонованої вартості послуг з опублікування інформації. У разі, якщо два або більше учасників конкурсу запропонували однакову вартість послуг з опублікування інформації, комісія застосовує додатковий критерій визначення переможця конкурсу – найбільший досвід роботи.
          Претенденти, які подали документи не в повному обсязі або несвоєчасно, до участі в конкурсі не допускаються.
          Документи подаються до Загального відділу  виконавчого комітету Бердичівської міської ради, конкурсні пропозиції в окремому непрозорому конверті з відбитками печатки претендента (за наявності) за адресою: м.Бердичів,пл.Центральна,1,каб.25.
          Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсі – 3 березня 2021 року до 17.00.
          Конкурс відбудеться 4 березня 2021 року о 9-00 у приміщенні виконавчого комітету Бердичівської міської ради за адресою: м.Бердичів, пл.Центральна,1,кім.32.
Телефон для довідок: (04143) 2-00-64.