Бердичів

міська рада

Перший заступник та радник Бердичівського міського голови відвідали місто Коростень з робочим візитом

Практика обміну досвідом є однією з найефективніших, адже дає можливість перейняти досвід. 16 лютого делегація з міста Бердичева у складі першого заступника міського голови Артема Азізова і радника міського голови Артура Іваненка відвідала місто Коростень.

Посадовці зустрілись з міським головою Володимиром Москаленком, детально ознайомились з роботою КП «Коростень Медіа». Також посадовці вивчили напрацювання міста Коростеня у сфері запровадження електронного документообігу, роботою інформаційної он-лайн-системи (ІСЕ) моніторингу споживання енергетичних ресурсів та системою моніторингу руху міських маршрутних автобусів «Дозор».

«Ми тільки нещодавно почали працювати, але вже бачимо, що є певні недоліки у роботі апарату виконавчого комітету Бердичівської міської ради та комунальних підприємств нашого міста. Однак разом з тим є міста, аналогічні до Бедичева, в яких ці питання успішно вирішені. Ми готові переймати позитивний досвід наших колег у всіх сферах діяльності. Дійсно, нам є чому повчитися у Коростеня, тому вважаю нашу поїздку надзвичайно результативною. Думаю, ми продовжимо започатковану практику по обміну досвіду з іншими успішними містами, яким є що показати, і є чого нас навчити» – зазначив Артем Азізов

Посадовців міста Бердичева також цікавила робота щодо  залучення інвесторів, розвиток туристичного напрямку, діяльність комунальних організацій та вирішення побутових проблем у благоустрої.