Бердичів

міська рада

В Бердичеві мобільні групи перевіряють дотримання карантинного режиму суб’єктами господарювання

У п’ятницю, 26 березня в Бердичеві мобільна група у складі 4 осіб (у тому числі – працівників поліції та Держпродспоживслужби) здійснювали перевірку діяльності суб’єктів господарювання  по вулицям Садова, Здоров’я, Пушкіна та Короленка. Було перевірено 20 суб’єктів господарювання, в тому числі об’єкти з реалізації продуктів харчування, дезінфікуючих засобів, «Нова пошта», СТО та магазин автозапчастин.

Порушення, що підпадають під адміністративну відповідальність, виявлені на 2 об’єктах, а саме: у продовольчому магазині та магазині автозапчастин. 

Протоколи про адміністративні порушення не складалися. Власників попереджено про необхідність усунення недоліків протягом доби та визначено час для проведення повторної перевірки щодо усунення виявлених порушень протиепідемічних заходів.

«Під час перевірки велась активна інформаційно-роз’яснювальна робота з посиланням на нормативно-правові акти України щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби  (COVID-19), надавалися інформаційні матеріали про медико-біологічну ситуацію із захворюванням, що склалася на території Бердичівської міської територіальної громади, та проводилося роз’яснення про передбачену законодавством України відповідальність за адмінпорушення»  – повідомив начальник відділу з питань НС та ЦЗН Віктор Рябушко.