Бердичів

міська рада

Підбито підсумки онлайн-конкурсу «Творчиня Успіху-2021» (фото)

Все найкраще у світі пов’язане з Жінкою. Жінки спонукають бути кращими, вони часто стоять у джерел успіху і самі творять цей самий успіх – свій особистий, своєї родини, міста, країни.

Вперше у Бердичеві, за ініціативи Бердичівської міської ради, з нагоди свята 8 Березня було проведено онлайн-конкурс «Творчиня Успіху-2021». Його учасницями стали 10 чарівних бердичівлянок, і переможниця мала визначитися шляхом голосування. Голосування тривало кілька днів, мешканці громади активно підтримували землячок, і 10 березня міський голова Сергій Орлюк привітав із перемогою лідерок святкового весіннього волевиявлення.

За результатами підрахунку, почесне ІІІ місце розділили між собою вчителька НВК № 4 Валентина Литвиненко та головна бухгалтерка централізованої бухгалтерії міського управління освіти і науки Алла Хомич. «Срібло» конкурсу також виборола представниця місцевої галузі освіти – вчителька-методистка вищої категорії ЗОШ № 6, кандидатка педагогічних наук Олена Самонова.

Вона обожнює свою матусю, її матуся – найкраща і тому має виграти конкурс… Ось таку «характеристику» і «мотиваційний лист» отримали організатори «Творчині Успіху» від доньки бердичівлянки Тетяни Кобернюк. Думку дівчинки розділили майже 70 % учасників голосування, і таким чином Тетяна стала володаркою І-го місця у цьогорічному конкурсі.

Сергій Орлюк привітав із перемогою пані Аллу та пані Олену, вручивши квіти, святкові подарунки і побажавши й надалі робити успішнішим життя власне та життя громади. Тетяна Кобернюк та Валентина Литвиненко, котрі не змогли бути присутніми на заході, зможуть отримати свої відзнаки у будь-який зручний для них час.