Бердичів

міська рада

Близько 30 питань розглянули бердичівські депутати під час 7-ї сесії міської ради

Майже 30 питань, що стосувалися питань життєдіяльності міської територіальної громади, розглянули бердичівські депутати на 7-й черговій сесії міськради. Близько третини з них стосувалися місцевих програм: так народні обранці затвердили Програму зайнятості населення на 2021-2023 роки та Комплексну програму профілактики злочинності. До цілого ряду програм були внесені зміни – зокрема, до Програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, розвитку галузі фізичної культури і спорту, розвитку освіти, ЖКГ та благоустрою, охорони навколишнього середовища.

На сесії затвердили структуру та штат КУ «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» Бердичівської міської ради, а також проголосували за створення ще двох комунальних установ – «Міський плавальний басейн» та «Фізкультурно-оздоровчий комплекс» (колишній Палац спорту на Європейській, 81).

Традиційно частину Порядку денного склали земельні питання. Окрім того, депутати надали дозвіл на розробку детального плану території по вулиці Генерала Луппова, внесли зміни до місцевого бюджету на 2021 рік та проголосували за проведення конкурсу на зайняття посади директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Бердичівської міської ради.

Не набрали потрібної кількості голосів два проєкти рішень: один із них стосувався заяв депутата Владислава Ліскова, в яких той просив виключити його зі складу постійної комісії з питань регламенту, правопорядку, депутатської етики, антикорупційної та інформаційної політики та включити до складу постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, ЖКГ, транспорту та благоустрою. Інший проєкт стосувався обрання головою постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, ЖКГ, транспорту та благоустрою депутата Костянтина Казакова.

На завершення сесії народні обранці розглянули кілька депутатських запитів та заслухали бажаючих виступити у «Різному».  

Останні новини