Бердичів

міська рада

Вітання зі Всеукраїнським днем футболу від Сергія Орлюка приймав колектив СК «Бердичів»

З нагоди Всеукраїнського дня футболу у с. Романівка відбулося святкове футбольне дійство, головними героями якого виступили вихованці й тренери спортивного клубу «Бердичів» на чолі з Геннадієм Радзимінським.

Розділити з ними радість свята та справжніх футбольних емоцій «бердичівляни» запросили голову міської територіальної громади Сергія Орлюка. Окрім теплих слів вітань, міський голова подарував юним футболістам комплект м’ячів та смачні презенти.

Для тих, хто по-справжньому закоханий у футбол, вихід на поле, яскрава гра, гол у ворота суперника – понад усе. А показати красивий футбол у день свята – то особлива втіха. Тож вихованці СК «Бердичів» не могли не потішили і себе, і своїх наставників, і гостей видовищними товариськими матчами.

Переможці та призери отримали медалі та подарунки від Сергія Орлюка, а разом із нагородами – побажання грати й вигравати.

Не зміг оминути увагою і підопічних Спортивного клубу «Бердичів», який очолює Геннадій Радзимінський. Останні провели футбольні змагання між собою на стадіоні села Романівка, тож мав нагоду не лише вручити організації комплект м’ячів і солодкі подарунки, але й нагородити медалями юних учасників змагань.