Бердичів

міська рада

«Покращимо умови в дитячому таборі «Соколятко»: Сергій Орлюк, міський голова

Вдихнемо у дитячий табір «Соколятко» нове життя. За останні роки дитячий оздоровчий заклад, на утримання якого щороку витрачається близько 1 000 000 гривень, майже не приймав відвідувачів. На початку березня Сергій Орлюк особисто проінспектував табір і заявив про готовність міської влади зробити з нього привабливе місце для відпочинку на природі

«Звичайно, потрібно відновити і зміцнити матеріальну базу закладу. І однозначно, зробити це виключно за рахунок місцевого бюджету є проблематичним. Тому є інші шляхи вирішення цих проблеми. Один з яких – залучення спонсорів та меценатів у вигляді зацікавлених релігійних організацій та благодійних фондів»: заявив Сергій Орлюк після поїздки до табору. 

Тривалий час у місті працює Благодійний фонд «Хлібний Дім», який надає вагому допомогу бердичівлянам. Не залишився він осторонь і від проблеми відновлення роботи дитячого табору. Дякуючи керівнику організації Аркадію Нухимовичу Маргулісу, заклад отримав допомогу у вигляді декоративних подушок (56 од.), ковдр (56 од.), наволочок (56 од.), наматрацників (56 од.) та додатково 80 одиниць тонких матраців і стільки ж подушок. Окрім того БФ «Хлібний дім» додатково надав ще 56 ліжок та матраців до них.

Міський голова Сергій Орлюк щиро подякував за таку потрібну підтримку та допомогу.