Бердичів

міська рада

Рішення з різних сфер життєдіяльності міста затвердили на засіданні виконавчого комітету

Понад 20 питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності бердичівської громади, розглянули на засіданні виконавчого комітету. Одним із таких виступив проєкт рішення про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році. Затвердили члени виконкому і тарифи на платні послуги з медичного обслуговування. Одразу кілька проєктів рішень були пов’язані зі сферою цивільного захисту. Так само цілий ряд проєктів стосувався захисту прав дітей: про встановлення опіки та призначення опікунів, про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, надання дозволу на укладення договорів щодо нерухомого майна, визначення місця проживання малолітньої дитини тощо.

На засіданні надали дозволи на реконструкцію та передачу матеріальних цінностей, а також внесли зміни до рішення виконавчого комітету, стосовно складу комісії з обстеження житлового фонду.

Члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2021 року та план організаційно-технічних заходів щодо усунення порушень вимог природоохоронного законодавства.

Останні новини