Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк вітав працівників «Бердичівського виправного центру (№ 108)» з нагоди професійного свята

З нагоди 23-ї річниці утворення Центрального органу з питань виконання покарань у четвер, 22 квітня відбулися урочистості в державній установі «Бердичівський виправний центр (№ 108)». На заході був присутній і міський голова Сергій Орлюк. З вітальним словом до особового складу  звернувся виконуючий обов’язки начальника установи майор внутрішньої служби Василь Родькін.

Відповідно до службового наказу, за  сумлінну та бездоганну працю в органах ДКВС України відзначено найкращих працівників установи. Василь Родькін щиро подякував усім за добросовісну працю,  побажав співробітникам особистого щастя, міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба над головою.

Бердичівський міський голова теж привітав особовий склад виправної установи з професійним святом та відзначив кращих працівників грамотами Бердичівської міської ради. А також подякував за ту важливу роботу, яку вони виконують.

«Кожна професія є важливою. Але Ви щодня стоїте на захисті законослухняних громадян від тих, хто переступив закон та відбуває заслужене покарання відповідно до рішення суду. Тому у цей святковий день бажаю працівникам виправного центру міцного здоров’я, миру та достатку у родинах і легкої служби» – зазначив у своєму виступі Сергій Орлюк.