Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк привітав з ювілеєм тренера спортивного клубу «Рось» Ірину Данилюк

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк неодноразово наголошував на важливості розвитку спорту у нашому місті та запевняв у всебічному сприянні з боку міської влади. Тому наразі робляться важливі кроки по зміцненню матеріально-технічної бази та забезпечення рівних умов для спортсменів та тренерів з усіх видів спорту, які є у місті. Створюються федерації,  розробляються графіки занять у спортивних комплексах міста, ведеться робота по залученню коштів з обласного і державного бюджету на реконструкцію міського плавального басейну.

У понеділок, 19 квітня міський голова особисто привітав з 50-річним ювілеєм Данилюк Ірину  Віталіївну – фахівця спортивного клубу «Рось» міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, неодноразова чемпіонка України Ірина Данилюк працює у центрі з 2007 року, примножуючи спортивну славу нашого міста.

За багаторічну сумлінну працю в галузі фізичної культури і спорту, виховання підростаючого покоління на кращих спортивних традиціях  та  з  нагоди 50-річчя  від  Дня  народження, Сергій Орлюк нагородив ювілярку Грамотою Бердичівської міської ради. Побажавши їй міцного здоров’я та нових спортивних успіхів і нагород.

Фахівець спортивного клубу «Рось» має вихованців, які беруть участь та виборюють призові місця у змаганнях та на чемпіонатах різних рівнів. Зокрема, на початку квітня підопічний Ірини Данилюк Олександр Гусар успішно виступив на Чемпіонаті України з армспорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору – став кращим, боровшись на праву руку. У 2008 році вона особисто у складі збірної команди України з перетягування канату брала участь у Чемпіонаті Світу, який проходив в Таїланді.

Останні новини