Бердичів

міська рада

Будівлі з транспортних послуг на Одеській та садибна забудова на Червоній: містобудівники розглянули детальні плани територій

Два детальні плани територій по вулицях Одеській та Червоній стали предметом розгляду на громадському обговоренні та засіданні містобудівної ради.

За інформацією розробника проєкту, територія на Одеській включає в себе три земельні ділянки, і замовник заявив про намір змінити цільове призначення частини з них, об’єднавши його в одне спільне – розміщення та експлуатацію будівель та споруд додаткових транспортних послуг.

На вільній від забудови території, що в районі Червоної, планують виділити земельні ділянки учасникам АТО/ООС. 25 ділянок площею близько 10,0 соток кожна виділять під індивідуальну садибну забудову.  

Умовами затвердження детальних планів були їхня відповідність діючим нормативним документам, можливість інженерного забезпечення, врахування існуючого стану та інвестиційних намірів, а також містобудівна цінність даних територій. Члени ради одноголосно затвердили обидва плани.