Бердичів

міська рада

Відкритий Чемпіонат з кіокушинкай карате в Бердичеві

Одразу після зняття на Житомирщині карантинних обмежень червоної зони, у Бердичеві почало вирувати спортивне життя. Зокрема, у неділю, 23 травня місто приймало Відкритий Чемпіонат міста Бердичева з кіокушинкай карате серед юнаків та дівчат 2004-2013 років народження. Організував змагання бердичівський тренер, голова міської федерації кіокушинкай карате – Анатолій Рябушкін.

Відкритий Чемпіонат міста Бердичева з кіокушинкай карате проходив у Фізкультурно-оздоровчому комплексі (кол. спортзал заводу «Прогрес») та цьогоріч зібрав близько 150 учасників з Житомира, Новоград-Волинського, Баранівки і Черняхова. Місто Бердичів на змаганнях представляло 35 юних спортсменів.

На офіційній церемонії відкриття, учасників змагань вітав Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. Він зазначив, що спортсмени приїхали сюди за перемогою, але навіть якщо вони отримають поразку – то тільки для того, щоб набути досвіду і перемогти  наступного разу.

Голова Бердичівської міської федерації кіокушинкай карате Анатолій Рябушкін подякував очільнику громади за постійну підтримку та допомогу. Та вручив Сергію Орлюку Подяку за вагомий внесок у розвиток кіокушинкай карате в Бердичеві. Разом вони виконали ще одну приємну місію по нагородженню переможців Чемпіонату. 

Останні новини