Бердичів

міська рада

В Бердичеві проходив Чемпіонат Житомирської області з Муей-Тай

Через карантинні обмеження бердичівські спортсмени тривалий час не мали можливості приймати участь у змаганнях чи проводити чемпіонати тут, у Бердичеві. Однак тепер, коли ситуація з захворюваністю на коронавірус пішла на спад, і Житомирщина вийшла з червоної зони, у місті починає вирувати спортивне життя.  Зокрема, у суботу, 15 травня в приміщенні гарнізонного Будинку офіцерів міста Бердичева відбувся Чемпіонат Житомирської області з Муей-Тай.

За перемогу змагалися 10 команд: по три команди з Бердичева та Житомира, дві з міста Києва, і по одній команді приїхало з Малина та Рівного. А це – 90 учасників, наймолодшим з яких було 6 років, а найстаршому – 40. Як розповів Президент Житомирської обласної федерації таїландського боксу Муей Тай Олег Глінський, такі спортивні змагання федерація намагається проводити двічі на рік, чергуючи місця проведення Бердичів та Житомир. Цьогорічний  Чемпіонат Житомирської області з Муей-Тай проходить в Бердичеві за сприяння місцевих підприємців Анни та Дениса Сенаторових, які фінансово підтримали проведення спортивного заходу.

Учасників змагань особисто привітав Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. «Спорт об’єднує людей. Дає стимул для праці над собою, вчить визнавати помилки та гідно приймати як поразку, так і перемогу. І я задоволений, що це все відбувається саме у нашому місті. Що у нас вирують спортивні емоції, що наша молодь має можливість реалізувати себе, відвідуючи різноманітні гуртки та секції. Особисто привітав учасників змагань, поспілкувався з юними тренерами та їх наставниками. Як міський голова, всебічно сприятиму проведенню спортивних змагань саме у Бердичеві» – пообіцяв мер міста Бердичева.

За результатами Чемпіонату Житомирської області, перше місце здобула команда «Боєць» з Житомира, друге призове місце в активі у СК «Ліга Чемпіонів» з міста Рівне. Третє місце завоювала київська команда ДЮСШ №5. Найкращим бійцем став Василь Ковач з міста Житомира, а найвидовищнішим поєдинком визнано бій між Дмитром Гоч (Рівне) та Романом Майчуком (Житомир).

Останні новини