Бердичів

міська рада

Підсумки онлайн – конкурсу до Дня матері, Дня сім’ї!

На початку травня на території Бердичівської міської територіальної громади відбувся міський етап обласного онлайн-конкурсу до Дня матері, Дня сім’ї «Я люблю тебе, мамо!»,організованого Департаментом праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації. У конкурсі взяли участь діти шкільного віку.

Метою Конкурсу було пропагування міцної, щасливої, успішної родини як основи; згуртованості та взаєморозуміння між різними поколіннями; ознайомлення з оберегами української родини; виявлення зацікавленості до історії свого народу української нації, її культуру і побуту; виховання почуттів пошани,  любові до батьків, свого роду.

Управлінням праці, сім’ї та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердичівської міської ради підведено підсумки міського етапу обласного онлайн-конкурсу до Дня матері, Дня сім’ї «Я люблю тебе, мамо!».

Серед найцікавіших робіт, які направлені до Департаменту праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації для подальшої участі у обласному етапі конкурсу виділено малюнки Богайчук Діани, 2004р.н., «У маминих обіймах» та Струшинської Злати, 2008р.н., «Найкраща подруга – мама». Дівчата є вихованками Бердичівської художньої школи.

Також оригінальністю вирізняється творча робота «Крила ангела» з відеопрезентацією учнів 8 класів Бердичівського ліцею – інтернату спортивного профілю Житомирської обласної ради.

Усі учасники міського етапу обласного онлайн-конкурсу до Дня матері, Дня сім’ї «Я люблю тебе, мамо!» будуть відзначені управлінням праці, сім’ї та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

Управління праці, сім’ї та соціального захисту населення