Бердичів

міська рада

У Бердичеві зацвітуть магнолії

Останніми тижнями у Бердичеві ведеться активна робота по благоустрою та озелененню міста: проводиться генеральне прибирання, масово висаджуються квіти та дерева. Причому до цієї роботи долучаються як представники комунальних служб, так і приватні підприємці та громадські активісти. І ось тепер на Центральній площі міста Бердичева, на клумбі поблизу адмінбудівлі Бердичівського міськвиконкому, зацвітуть магнолії.

П’ять цих декоративних дерев у рамках проведення всеукраїнського флешмобу «1000 аптек – 1000 дерев» висадили в Бердичеві вранці у четвер, 6 травня. З даною ініціативою до міського голови звернулася мережа аптек «Подорожник», яка працює у нашому місті.

Сергій Орлюк підтримав ідею та сприяв її реалізації, надавши гарне місце для посадки рослин. Адже на його думку, Бердичів має стати красивим, квітучим містом. Містом, на яке ми усі заслуговуємо. І зробити це можемо тільки спільними зусиллями.

Як пояснили представники аптечної мережі, нещодавно вони відкрили свою тисячну аптеку у місті Одеса. З нагоди цієї визначної події власники вирішили провести екологічну акцію по усіх містах України, в яких працюють їх аптеки, висадивши 1 000 дерев. Таким чином місто Бердичів отримало п’ять магнолій, так як тут працює одразу кілька фармацевтичних закладів аптечної мережі «Подорожник». Відтепер вони радуватимуть бердичівлян своєю красою, ставши окрасою Центральної площі міста.