Бердичів

міська рада

Бердичівська музична школа влаштувала святковий концерт на Центральній площі міста

Радість для дітей та дорослих міста Бердичева з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей подарували викладачі та вихованці Бердичівської музичної школи, влаштувавши ближче до вечора концерт на площі Центральній. Захід розпочався о 16-00, тож насолодитися виступами нашої творчої молоді змогло чимало охочих. Які спеціально прийшли на свято, або підійшли після завершення робочого дня.

Музичні вітання лунали від духового оркестру Бердичівської музичної школи під керівництвом Миколи Горай, Анна Кухаренко, ансамбль баяністів під керівництвом Ірини Редькіної, Ерік Ящук, бандуристка Маргаріта Тимощук, Ерік Ситниченко, Анна Заботіна, Денис Сєбов, Євгеній Слюсар, Маргаріта Голубко, Ольга Павлюченко, Ансамбль акордеоністів під керівництвом Віктора Крапівіна, Оксана Тимків, Михайло Бочківський та інші.

Розділити радість свята з бердичівлянами вийшов і міський голова Сергій Орлюк. Він нагородив грамотами і дипломами вихованців Бердичівської музичної школи, які стали переможцями конкурсів різного рівня та привітав усіх зі святом. Наголосивши, наскільки важливим є те, що батьки та діти проводять цей день разом, однією дружньою родиною.

Тільки за останній рік учнями музичної школи було отримано 90 дипломів лауреатів різноманітних конкурсів та фестивалів міжнародного, всеукраїнського та обласного рівня. Окремо хочеться відзначити тих, хто отримав нагороди та зайняв призові місця. Це: Вікторія Святецька, Софія Шевчук, Юрій Грицанюк, Анна Кухаренко, Костянтин Терепов, Маргаріта Тимощук, Ерік та Еліна Ситниченко, Анна Заботіна, Денис Сєбов, Олександр Смірнов, Вікторія Новаковська, Соломія Волотовська, Андрій Гондерук, Євгеній Слюсар, Маргарита Голубко, Маріанна Камінська, Олександр Васильчишин, Маргарита Задорожна, Олександр Ящук, Софія Орищук, Софія Біловус, Ольга Павлюченко, Олександра Ризванюк, Ангеліна Василюк, Марія Радкевич, Анастасія Коцюбинська, Юлія Шмиголь.

Грамотами та дипломами за підготовку учнів, які здобули призові місця, нагороджуються викладачі Бердичівської музичної школи Соболевський Євген Вікторович, Грицанюк Зоя Олександрівна, Редькіна Ірина Михайлівна, Ілюхін Микола Вікторович, Пономаренко Микола Григорович, Зарбишева Людмила Вікторівна, Марців Ірина Миколаївна, Грабовський Юрий Борисович, Музика Катерина Федорівна, Лисюк  Оксана Станіславівна, Дідус Тамара Сигизмундівна та Холодняк Марія Романівна. Також нагороди отримали концертмейстер Ірина Лежнюк Любов Ящук і Світлана Оніщук.

Варто додати, що з дня заснування Бердичівську музичну школу закінчили більше 3000 вихованців, з яких більше 1000 продовжили своє навчання за обраною музичною спеціальністю.  На сьогодні з 50 викладачів, 39 є колишніми випускниками, які повернулись до школи зберігати і продовжувати славні традиції своїх педагогів. Тому наша музична школа запрошує дітей на навчання. Консультації та прослуховування  для бажаючих проходитимуть до 11 червня та наприкінці серпня, бажаючі можуть звертатися за адресою: місто Бердичів, площа Соборна, 25 на території кляштору «Босих кармелітів».

Останні новини