Бердичів

міська рада

День медичного працівника відзначили у Бердичівській міській територіальній громаді

Третьої неділі червня в Україні традиційно відзначають День медичного працівника. Про важливість цієї професії – не лише лікаря, а й фельдшера, медсестри, санітарки – суспільству нагадав COVID-19. Медики опинилися на самісінькій передовій, самовіддано рятуючи людські життя та мужньо борючись із пандемією.

Жителі Бердичівської міської територіальної громади вдячні рятівникам у білих халатах, які, не зважаючи на ризик захворіти, надавали необхідну допомогу ковідним хворим. Часто ризикуючи при цьому власним здоров’ям і прощаючись із колегами, котрі пішли з життя в результаті ускладнень коронавірусної хвороби.

На майданчику біля Центру Жінки представники місцевої медицини приймали вітання з нагоди Дня медичного працівника. Із професійним святом їх привітав міський голова Сергій Орлюк. Він подякував лікарям та усім медичним працівникам за їхню турботу, людяність, гуманізм та виконав приємну місію з нагородження медпрацівників грамотами Бердичівської міської ради. Зауваживши, що, коли людина народжується, перший, кого вона бачить, це лікар. Лікарі супроводжують її від дня народження і протягом всього життя. «Ви даруєте нам впевненість у нашому здоров’ї. Будьте здорові й ви, і велика вам вдячність та повага від усіх жителів громади», – зазначив Сергій Орлюк.

Грамоти від голови Житомирської обласної ради вручила винуватцям свята депутатка Житомирської обласної ради Алла Мусевич. Відзначили бердичівських медиків і  грамотами Департаменту охорони здоров’я Житомирської області – за заслуги у праці та високий професійний рівень.

Слова вітань на адресу медичних працівників прозвучали від секретаря Бердичівської міської ради Богдана Коляди, директорки КНП «Бердичівська міська лікарня» Лариси Бабікової та директорки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталії Хорошун. Свої мистецькі вітання подарували присутнім на святковому дійстві артисти міського Палацу культури ім. Шабельника.

Останні новини