Бердичів

міська рада

Засідання виконавчого комітету

­­­23 червня 2021 року о 10.00  год. в актовій залі приміщення виконкому (пл. Центральна,1, ІІ поверх) відбудеться засідання виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

На розгляд виносяться наступні проекти рішення виконкому:

  1. Про відзначення Дня Конституції України, Дня міста Бердичева, Дня молоді, XXІ Днів польської культури в м. Бердичеві.
  2. Про надання дозволу на продаж автомобіля, частка якого належить на праві власності малолітнім дітям.
  3. Про надання дозволу.
  4. Про надання дозволу на списання основних засобів.
  5. Про передачу матеріальних цінностей.
  6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №90 від 10.02.2011 р.
  7. Про затвердження нового складу постійно діючої міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті міської ради з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення та/або постачання гарячої води.
  8. Про режими роботи окремих об’єктів (закладів) торгівлі та сфери послуг.
  9.  Про надання дозволу на реєстрацію, взяття на квартирний облік.
  10.  Про дозвіл на приватизацію квартири.
  11.  Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти.
  12.  Про затвердження протоколів засідання комісії та надання адресної грошової допомоги громадянам Бердичівської міської територіальної громади.
  13.  Про затвердження актів комісії з обстеження зелених насаджень.
  14.  Про затвердження робочого проєкту.
  15.  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.04.2021 №115 «Про затвердження тарифів на платні послуги з медичного обслуговування».
  16.  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердичівської міської ради від 15.12.2020 №302 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік» (зі змінами).
  17.  Про виявлення безхазяйного майна та затвердження акту дефектів і пошкоджень гідровузла гідроспоруди на р. Гнилопять, що розташована на території с.Скраглівка по вул. Кам’янка 2 №1 «А» Бердичівської міської територіальної громади.
  18.  Про реалізацію спільного проекту «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» у Бердичівській міській територіальній громаді.
  19.  Про внесення змін до Плану зонування міста Бердичева та затвердження Детального плану території по вул. Одеській.
  20.  Про внесення змін до Плану зонування міста Бердичева та затвердження Детального плану території по вул. Червоній.
  21. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.08.2014 №385 «Про затвердження структури, штатів Бердичівської художньої школи» зі змінами.
  22. Про затвердження складу комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунального майна.
  23.  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердичівської міської ради від 23.06.2020 №134 «Про продовження карантину».

Загальний відділ