Бердичів

міська рада

Останній Дзвоник у школах Бердичівської міської територіальної громади

Свято Останнього Дзвоника – це хвилюючий момент для кожного, а особливо для наших випускників, які в останній раз переступають поріг рідної школи, де провели довгі роки життя дорослішаючи та здобуваючи знання. І хоч останнім часом у зв’язку з пандемією коронавірусу більша частина навчального процесу проходила дистанційно, все ж школярам та їх вчителям було приємно зібратися разом наприкінці учбового року. У понеділок, 31 травня пролунали останні дзвоники у школах міста Бердичева та у школі села Скраглівка Бердичівської міської територіальної громади.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк щиро вітає усіх з закінченням навчального року та дає настанову випускникам загальноосвітніх навальних закладів, які сьогодні вирушають у дорослу дорогу.

«Останній дзвоник – особлива мить для кожного. Адже він є символом закінчення прекрасної шкільної пори. За плечами наших випускників шкільні роки, повні цікавого навчання, перших здобутків і перемог. Цьогорічний навчальний рік видався непростим через запровадження карантину. Ми вчилися жити в умовах епідемії коронавірусу, задля безпеки дітей освоюємо дистанційне навчання. Але цей період життя теж залишиться у вашій пам’яті, дорогі випускники, як непростий шлях до знань який ви з честю пройшли. Перед вами відкриті всі шляхи. Хтось із вас продовжить навчання у вузі або технікумі. Щиро бажаю кожному знайти свій шлях у житті, стати справжніми професіоналами своєї справи. Запам’ятайте: головна запорука успіху – це працьовитість і старанність! Користуючись нагодою, хочу подякувати і вам, шановні вчителі, за непросту працю та терпіння. За те, що дбаєте про наших дітей як про рідних, передаючи свої знання та готуючи їх до дорослого життя».

На жаль, у зв’язку з несприятливими погодними умовами довелося відмінити Свято Останнього Дзвоника, заплановане на 28 травня цього року, яке мало відбутися на площі Центральній. Натомість по школах Бердичівської міської територіальної громади відбулася низка святкових заходів, приурочених до закінчення навчального року та початку літніх канікул.

Водночас відділ освіти нагадує, що на базі закладів загальної середньої освіти Бердичівської міської територіальної громади буде відкрито 15 літніх таборів організованого відпочинку з дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Робота літніх таборів дозвілля буде організована в одну зміну з 01 червня по 14 червня 2021 року на 10 робочих днів із 3-годинним режимом роботи без харчування.

Останні новини