Бердичів

міська рада

Перший день літа на Центральній: головні герої – дітвора та батьки (святковий фоторепортаж)

Як 1 червня зустрінеш, так все літо і проведеш… Коли вірити цьому дещо перефразованому повір’ю, то на тих, хто провів перший літній день на Центральній площі, чекають три захопливі місяці, повні музики, веселощів, розваг, різних цікавинок і просто класного відпочинку. Дорослі постаралися на славу, і у День захисту дітей та у Всесвітній день батьків Центральна вчергове перетворилася на чарівний Ріг творчого достатку, з якого лилися веселі мелодії, гарний настрій і дитячий сміх.

На переконання голови бердичівської громади Сергія Орлюка, літнє Сонце не просто так розігнало дощову негоду: воно, як і дорослі, прагнуло оточити дітвору теплом і ласкою. Усе хороше, що є в цьому житті, – заради щасливого сьогодення та майбутнього маленьких мешканців громади, України, світу. Заради того, аби вони мали змогу вийти на свіже повітря, поспілкуватися одне з одним, досхочу награтися, наповнившись силою та позитивом.

Сергій Орлюк побажав малечі бути здоровою та жити у мирі. І нагадав неодмінно привітати батьків – у тих бо теж свято. А у громаді, запевнив, робитимуть все для того, аби і ті, й інші жили повноцінним, цікавим, насиченим життям.

Старт святу був даний. Як на Центральній площі увійшли до літа, дивіться на фото нижче.