Бердичів

міська рада

Бердичівський фаховий медичний коледж випустив нових дипломованих спеціалістів

DSC_5603-scaled

Немає більш важливішої та благороднішої професії, ніж рятувати життя іншим людям. Щоб бути лікарем, необхідно мати достатній запас знань та володіти практичними навичками. А ще – це надзвичайно велика відповідальність, яку ти добровільно береш на себе. 2 липня відкрилися двері у доросле життя для випускників Бердичівського фахового медичного коледжу, сьогодні дипломовані спеціалісти покинули стіни своєї альма-матері, що стала їм рідною за ці кілька років. Адже тут вони вчилися не лише лікувати людей, але й спільно працювати у колективі, дружити та любити. Випуск спеціалістів Бердичівського фахового медичного коледжу проходив в урочистій атмосфері Музично-драматичного театру міста Бердичева, а вітати випускників прийшли міський голова Сергій Орлюк, депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак та депутати Бердичівської міської ради Ігор Романський і Олексій Побережний, які свого часу входили до наглядової ради коледжу.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора Бердичівського фахового медичного коледжу В’ячеслав Шевченко привітав випускників та їх наставників. Зазначивши, що сьогодні викладачі та студенти, рідні та близькі зібралися у цій святковій залі, щоб привітати з черговим випуском наших діток у щасливе майбутнє. На його думку, випускники роблять важливий крок у доросле життя. Адже кілька років тому вони обрали одну з найвідповідальніших професій, а сьогодні нарешті дійшли до фінішу. В’ячеслав Шевченко побажав випускникам вірити в своє сили, вірити у здобуті знання та вірити у свій успіх. Прославляти свій навчальний заклад та свій рідний край гарними справами.

Щиро привітав випускників і Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. «Сьогодні благословенний день. В сучасному світі є багато професій, які вже вмирають. Є нові професії, що з’явились порівняно недавно. Але Ви вибрати для себе професію рятувати людей, а вона – вічна. Я вдячний за те, що є нас в місті є такий гарний навчальний заклад, який випускає медичних спеціалістів. Сьогодні у випускників Бердичівського медичного коледжу почалася перша доросла сторінка у житті. Ви здобули першу професію, і поки що невідомо, як складеться ваше подальше життя. Хтось піде навчатися жалі, хтось на роботу або навіть у декрет. Але я хочу, щоб найперше що Ви зробили, коли вийдете з зали, так це подякували своїм батькам та викладачам. Немає гарних або поганих вчителів, є дисципліни які нам подобаються, чи не подобаються. Не забувайте тих, хто вас навчив. Гордо пронесіть через життя, що Ви – медик. Що Ви вмієте рятувати людей. Благословляю вас на гарне майбутнє, адже Ви цього заслуговуєте, бо Ви – найкращі» – наголосив мер міста.

Окрім того слова вітань лунали від депутата Житомирської обласної ради Людмили Кицак та депутата Бердичівської міської ради Ігоря Романського. Тимчасово виконуючий обов’язки директора Бердичівського фахового медичного коледжу В’ячеслав Шевченко наголосив, що надзвичайно важливим є співпраця навчального закладу з владою, адже самотужки зробити щось масштабне дуже важко. Він наголосив, що за сприяння Людмили Кицак Бердичівський медичний коледж отримав 1,5 млн. гривень на відновлення своєї діяльності та окремо подякував за постійну підтримку і порозуміння міському голові Сергію Орлюку.