Бердичів

міська рада

Продовження карантину, захист прав дітей, соціальна допомога: ці та інші питання розглянули на засіданні виконкому

IMG_20210715_100749

Дію карантину на території Бердичівської міської територіальної громади продовжено до 31.08.2021 р., а разом із цим встановлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки – таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету на виконання чинного законодавства України та протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки від 17.06.2021 р. Згідно з цим рішенням, на період карантину триватиме здійснення протиепідемічних заходів на території громади, а представники Держпродспоживслужби України та місцевий відділ поліції продовжать державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства. У той самий час не припинятиметься моніторинг епідемічної ситуації у громаді.

Якою би сучасною зброєю не володіли збройні сили, особливу роль у військових конфліктах відіграє людський фактор. Величезне значення у зміцненні обороноздатності країни та досягнення успіху у проведенні військових операцій належить військовому резерву. Держава повинна володіти навченими військовій справі людськими ресурсами. У зв’язку з цим, а також, згідно відповідного плану, на розгляд членів виконкому було винесено проєкт рішення про організацію проведення заходів з відбору і призову резервістів та військовозобов’язаних на навчальні (перевірочні) збори.

Цілий ряд проєктів, що їх затвердили на засіданні, був пов’язаний з захистом прав дітей та наданням соціальної допомоги. З-поміж іншого, через зміни у структурі апарату Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету виникла необхідність внести зміни до складу комісій та робочих груп.

Останні новини