Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк привітав працівників Бердичівської ДПІ з професійним святом

DSC_5262-scaled

Наприкінці робочого тижня приймали вітання з нагоди професійного свята бердичівські податківці. Адже згідно з Указом Президента України, 2 липня встановлено як День податківця. З нагоди свята до Бердичівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області особисто завітав Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, де у актовій залі зустрівся з працівниками Державної податкової інспекції.

Вітаючи податківців зі святом, він наголосив, що вони є тим важливим зв’язуючим елементом між державою та платниками податків, чесно і професійно виконуючи свою роботу по наповненню міського та державного бюджету. Сергій Орлюк відзначив, що будучи у свій час приватним підприємцем, він ніколи не мав скарг чи нарікань на роботу податкової. Адже йому завжди все пояснювали і допомагали.

Бердичівський міський голова привітав усіх зі святом, побажав гарного відношення та розуміння з боку платників податків, миру та злагоди у родинах. Користуючись нагодою, очільник міста нагородив Грамотами та Подяками за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток податкової служби та наповнення бюджету Бердичівської міської територіальної громади Книш Наталію Миколаївну, Заславську Наталію Володимирівну, Федоренко Світлану Миколаївну, Шимкову Світлану Володимирівну та Гуцевич Наталію Іванівну.

Начальник Бердичівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області Ірина Самборська подякувала Сергію Орлюку за привітання. Зазначивши, що податкова інспекція обслуговує багато населених пунктів, але міський голова особисто прийшов мабуть, лише у Бердичеві. Також користуючись нагодою, вона показала Сергію Орлюку нові меблі, придбані за рахунок підтримки з боку міста, які тепер служать для комфортного обслуговування платників податків.