Бердичів

міська рада

Таємниці театру розгадано!

IMG_20210630_164746

Кожен день у «Мальві» – особливий, адже різноманіття свят і заходів  вражає! У тематичний день під назвою «Таємниці театру» у кожній віковій групі було проведено театралізовані дійства, які мали на меті виховання у дітей морально-духовних чеснот, творчості, артистизму.

Найменші вихованці садочка – групи «Сонечко» – перетворилися на маленьких курчаток під час інсценізації  вірша «Вийшла курочка гуляти». До дітей групи «Грайлики» завітали  дід та баба з лялькового театру «Ріпка». Веселий песик Гавчик цього дня став гостем дітей групи «Калинка». За допомогою пальчикового театру він розповів «Казку на новий лад «Пригоди звірят». Після перегляду цікавої історії, в якій діти брали безпосередню  участь, стартувала весела гра «Лисичка і пташенята».

Вихованців групи «Посмішка» до театральної подорожі запросила Червона Шапочка. Поринути у казковий світ дітям допомогла кругова панорама. Малеча брала активну участь, подорожуючи казкою. Дошкільнята групи «Чомусики» розіграли казку «Вовк і семеро козенят». Виконання ролей дало змогу проявити творчі акторські здібності кожної дитини, повторити правила безпечної поведінки вдома. Вихованці групи «Веселка» відвідали «Музей Театру», побували у справжній гримерці, в якій перетворилися на героїв вистави «Кізонька». У ході лялькового дійства був і запальний танок, і спільні рухливі ігри з героями, і гра на музичних інструментах.

Гра маленьких акторів, неперевершений музичний супровід та чудові декорації занурили глядачів у чарівний світ театру, залишивши  неймовірні враження від побаченого. У світі театру кожна дитина мала змогу наблизитися до загадкового світу музики та краси слова.

Управління освіти і науки Бердичівської міської ради

Останні новини