Бердичів

міська рада

У місті монтують нові дорожні знаки – зі світловідбиваючим ефектом, згідно державних стандартів

IMG_20210727_113120

Відтепер на під’їзді до 7-ї школи про можливе перебування дітей на дорозі водії вчасно дізнаватимуться будь-якої пори доби – з дорожніх знаків зі світловідбиваючим ефектом. Працівники МКП «Бердичівкомунсервіс» монтують містом нові засоби регулювання дорожнього руху, і їхня поява на Корніловці пов’язана саме з цими роботами. Окрім знаку «Діти», тут також попереджуватимуть про наявність пішохідних переходів.

Найближчими днями оновлені дорожні знаки – попереджувальні, знаки пріоритету тощо – з’являться також на Білопільській, Європейській, Семенівській.

Власне, з’являться вони не на порожньому місці, а в якості заміни старих знаків. Колись виготовлені ті були власними силами «Бердичівкомунсервісу»: нанесена на них звичайна фарба з часом вигоріла, самі знаки прийшли у непридатність. Нові засоби регулювання дорожнього руху відповідають державним стандартам, інформують комунальники. Тож є підстави сподіватися на те, що при умові дотримання усіма учасниками дорожнього руху встановлених правил ходити та їздити вулицями Бердичева стане безпечніше.