Бердичів

міська рада

У Навчально-тренувальному центрі ССО відзначили 5-ту річницю створення Сил спеціальних операцій

01-1

Зовсім недавно військовослужбовці Навчально-тренувального центру ССО відзначали 5-й день народження своєї частини, аж ось на черзі ще один невеличкий, але знаковий ювілей – п’ятиріччя створення Сил спеціальних операцій. Вони крокують і розвиваються нога у ногу, і це правильно, вважає керівництво центру: якісна підготовка кадрового потенціалу, що проходить у центрі, невіддільна від роду сил, який ґрунтується на цих кадрах.

Напередодні українських спецпризначенців особисто привітав Президент України. Присутність Верховного Головнокомандувача ЗСУ на їхньому святі, нагородження найкращих бійців, підписання під час урочистостей двох законів, що стосуються національного спротиву, представлення нового вищого керівництва української армії, на думку командира центру, є свідченням потужного потенціалу та високих якостей Сил спецоперацій. Що для цього було зроблено, знають лише самі спецпризначенці.

У свою чергу, керівники Навчально-тренувального центру знають і шанують внесок кожного бійця у загальну справу та пишаються тим, що мають змогу стояти з цими людьми в одному строю. З нагоди 5-річчя створення ССО військовим особового складу частини вручили нагороди, подяки, відзнаки й цінні подарунки.

Відзначила спецпризначенців і місцева громада: від імені голови Бердичівської міської територіальної громади Сергія Орлюка їх привітали керуюча справами міськвиконкому Лариса Котнюк та заступниця міського голови Олена Благодир. За сумлінну військову службу, відданість українському народові, патріотизм, відродження престижу військової служби та активну участь у житті громади військовослужбовці центру були нагороджені Грамотами Бердичівської міської ради та її виконавчого комітету, а також грошовими преміями.

Останні новини