Бердичів

міська рада

Готовність до нового навчального року оцінювали у Бердичівському спортивному ліцеї

photo1627993923-3

Бердичівський ліцей-інтернат спортивного профілю відвідали міський голова Бердичева Сергій Орлюк, заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма та депутатка Житомирської обласної ради Алла Мусевич. Рік тому рішенням обласної ради цей заклад було створено, і нині посадовці оцінювали його готовність до нового навчального року.

Першочергове завдання, що стоїть перед керівництвом та колективом ліцею, – набір абітурієнтів, і, на думку Сергія Орлюка, тут, у першу чергу, повинні активізуватися викладачі. Чому? Тому що навряд чи хтось, окрім тренера, здатен адекватно оцінити реальний потенціал дитини. Історія спорту повна прикладів, коли саме тренер-наставник розпізнавав у хлопчикові чи дівчинці здібності, що у майбутньому приводили тих до золотих медалей. І де, як не у спортивному ліцеї, готувати кадри до спортивних вишів і до світових рекордів?..

Як проінформував Володимир Ширма, вже найближчим чином на спеціальній нараді фахівці проаналізують роботу спортивного ліцею, а разом із – тим перспективу його розвитку.