Бердичів

міська рада

До складу Національної збірної України з таїландського боксу увійшла бердичівлянка

1

Сімнадцятирічну Крістіну Півень – вихованку міського військово-патріотичного спортивного клубу «Козак» – включили до основного складу юніорської Національної збірної України з таїландського боксу Муай-Тай.

Наставник дівчини Олег Глінський, розповів, що тренує її уже понад 4 роки. За цей час Крістіна встигла стати дворазовою чемпіонкою світу та чемпіонкою України, перемогти у Міжнародному турнірі з таїландського боксу та провести не один десяток боїв. Але зупинятися на досягнутому спортсменка не збирається: після включення до Національної збірної вона активно займається фізичними вправами і готується до посилених навантажень. Цього року Крістіна вступила до Житомирського державного університету імені Івана Франка, де навчатиметься на тренера.

Олег Глінський радіє за свою вихованку, називаючи її людиною цілеспрямованою та вольовою. Водночас зазначає, що таїландський бокс Муай-Тай нещодавно визнали олімпійським видом спорту, а у Бердичеві багато перспективних молодих спортсменів, котрі у майбутньому можуть поборотися за олімпійське чемпіонство.

Останні новини