Бердичів

міська рада

Ефективність роботи бюджетних установ та можливість оптимізації їхньої діяльності вивчали у Бердичеві

1

Фінансових ресурсів для забезпечення захищених статей (зарплата та розрахунки за енергоносії й комунальні послуги) у міському бюджеті не вистачає. У зв’язку з цим постала необхідність вивчення можливих варіантів оптимізації діяльності ряду бюджетних установ Бердичева. Саме цим вивченням і займалися міський голова Сергій Орлюк разом із заступницею Оленою Петрівською та керівництвом фінансового управління. Аналізували ефективність роботи установ, наскільки раціонально використовують бюджетні кошти керівники, наскільки вміло проводять кадрову політику тощо.

Разом із тим, як ось у фізкультурно-оздоровчому комплексі на Європейській (колишній Палац спорту), знайомилися з ходом виконання ремонтних робіт. 110,0 тис. грн. із місцевої казни було виділено на проведення тут поточного ремонту, окремо кошти виділили і на проведення капремонту частини даху, заміну електропроводки та системи опалення. Роман Бальчос очолив ФОК не так давно, і за цей час довів, що здатен органічно поєднувати у собі якості спортсмена та господарника. Зміни, як то кажуть, на лице, і вони, на думку перевіряльників, свідчать про прагнення керівника заміксувати спорт і сучасність через власну небайдужість.

Відвідав Сергій Орлюк іще два заклади: дитячо-юнацьку спортивну школу м. Бердичева та музичну школу. У першій оглянув Центральний стадіон, вестибюль, роздягальні, залу, де займаються важкою атлетикою. У музичній школи гості обійшли класи та поспілкувалися с бухгалтерською групою.